• lego slider
  • Tvattmedel
  • ssss
  • tvatt hanger
  • Still3-1-
  • klimatneutral
hej1hej1
hej
Tack för att du väljer en svensk produkt.
Vi jobbar ständigt och medvetet med miljöinriktad produktutveckling för att våra produkter ska påverka vår miljö så lite som möjligt.

Leif Löf, Kemist och produktutvecklare.

Välkommen till Kempartner - din Private Label leverantör 


Kempartner utvecklar och producerar kemtekniska produkter inom städ, tvätt, disk, hygien, rengöring, bilvård.  Bland de kunder som vi producerar för finns flera stora varumärken till såväl konsument som industri.

Kempartner gör det enkelt för dig.  

Vi realiserar din produkt från idé – hela vägen till butik. Vi kan sköta allt i denna kedja eller valda delar beroende på dina önskemål. I ett nära samarbete strävar vi efter att vara en utvecklande och givande partner. Vi är ledande på marknaden när det gäller dryghet, miljö och effektivitet. Vi tillverkar kvalitetsprodukter som når bästa resultat men påverkar miljön minimalt. Kempartner är det första kemiföretaget som är Klimatneutrala och vi jobbar för en hållbar utveckling. 


Lilla Kemiskolan - lär dig mer om kemi! 

Nyheter!

2018-09-21
Kempartner förvärvar Westlén Industrier AB

Kempartner AB, Ledande tillverkare av miljöriktiga kemisk-tekniska produkter inom tvätt, rengöringsmedel och bilvård/industrikem, förvärvar genom en inkromsaffär Westléns industrier f.d Nitor fabriken.

LÄS MER
2018-08-24
Välkomna tillbaka från semestern!  

Vi har startat igång med full fart och har just nu mycket att göra. Vi kör dubbla skift i produktion så att vi kan till in nya kommande produktioner så snabbs som möjligt. 

Kontakta oss om du vill ha en produkt producerad i en Klimatneutral produktion.
2017.10.19
Nu har huvudkontoret flyttat till en ny adress.
Den nya adressen hittar ni här. 
2015.11.02
I 10 år har vi varit tydliga med vårt ställningstagande mot zeoliter då vi har sagt att de kan öka risken för skadliga dammpartiklar i inomhusmiljön. Läs mer här.
2015.09.25
Kempartner och Hemfrid har tillsammans tagit fram en serie med miljömärkta produkter som nu lanserats.
Läs mer här
klimatneutralt foretag klimatneutralt foretag
klimatneutralt foretag

Klimatneutralt företag


Vår verksamhet ska inte bidra till globala klimatförändringar.
Klicka nedan för att läsa mer.lego bildlego bild
lego bild

Private Label


Vi erbjuder ett brett sortiment kvalitativa och miljöanpassade produkter inom tvätt-, disk- och rengöringsmedel, hygien och bilvård med mera.
Brandskum44Brandskum44
Brandskum44

Brandskum


Vi har lång branscherfarenhet och kunskap för att tillverka och utveckla miljöanpassade PFSO fria branskum för övning, industrier, brandförsvar samt offshore.
För att ladda ner informationsbladklicka här.